Начална » забавление » 15 факти за последната любовна среща на Хайди Клум, Том Каулиц

    15 факти за последната любовна среща на Хайди Клум, Том Каулиц

    Безопасно е да се каже, че Хайди Клум - модният дизайнер, телевизионният продуцент, бизнесмени и немският модел - е джак на всички сделки. Но нейният талант и красота не са единствените неща, които постоянно я гледат. Любовният й живот е бил интересен за много хора, откакто се омъжи (и след това се развежда) английски певец / текстописец, Seal. Твърди се, че двамата са останали приятели, въпреки слуховете, които твърдят, че са имали тежко време (което може да е довело до развода им на първо място)..

    В крайна сметка Хайди се присъедини към нейния великолепен бодигард Мартин Кирстен, но след това също го отмениха. Тя имаше различни други взаимоотношения, които изпаднаха.

    Хайди е известна с това, че е свободен дух, така че не е учудващо да я види на различни дати тук и там. Сега изглежда, че Хайди има нов мъж в живота си, който е не друг, а 28-годишен немски музикант Том Каулиц. Ето някои интересни факти за китариста на музикалната група Tokio Hotel. Талантливият човек е постигнал един тон в младия си живот, включително забиването на Хайди Клум! Ето някои факти, които със сигурност ще ви накарат да се влюбите в Kaulitz.

    15 Том и Хайди решиха да направят връзката си публична в Кан

    Както се вижда в The Daily Mail, Хайди Клум беше абсолютно сияеща, докато вървеше по килима на двадесет и петия Гала Кан в хотел du Cap-Eden-Roc. О, но не само защото имаше скъпи пръстени на пръстите си или защото носеше бяла полу-чиста рокля на Зухаир Мурад. Тя изглеждаше сияйна, защото бе лудо влюбена и искаше всички да знаят за това. Знаеш ли кой друг имаше голяма стара усмивка? Новият мъж в живота си! Том Каулиц беше облечен в черно костюмче, съвпадащо с риза, кожени мокасини и усмивка, която също отразяваше щастието, което усещаше в сърцето му.

    Ако има нещо, което Хайди Клум знае как да направи, е да се възползва от възможността, която е направила, когато реши да формализира връзката си с Каулиц..

    Те дори целунаха публично и позираха за снимки с красивите околности на събитието като идеален фон. Държеха се за ръце и се виждаше, че обвива ръката му около врата му, за да може да се промъкне в друга. Не мога да я обвинявам!

    Клам удари няколко дръжки в секцията за любов, откакто се раздели с Seal, както когато смяташе, че е намерила любов в ръцете на търговеца на изкуства Vito Schnabel, с когото е имала връзка от 2014 до 2017 г. Но сега изглежда, че и двете и сърцата на Том замахнаха надясно.

    14 Следващия топ модел на Германия, действащ като Купидон

    Според PopSugar, Том и Хайди се срещнаха Следващият топ модел на Германия Серията се основава на същата концепция като Следващият модел на Америка, която беше въведена от супермодел Tyra Banks в САЩ. Хайди е не само водещ съдия в немското шоу, но и изпълнителен продуцент.

    Сега има някои фини разлики между немската версия и американската версия на шоуто. От една страна, по време на елиминациите, Tyra Banks дава на участниците, които са в безопасност, снимка. Но в немската версия, тази поръчка за извикване не играе роля, когато става въпрос за изпълнението на всеки състезател, поне докато не стигнат до финала.

    Въпреки това, има едно нещо, което шоуто е общо, и това е фактът, че и двамата довеждат гостите да помогнат на участниците да получат обратна връзка и да ги научат на няколко трика, които могат да им помогнат да спечелят състезанието. Оказва се, че Том е бил един от тези гости, но не е ясно дали това е, когато са направили любовна среща. Едно нещо е сигурно, според един вътрешен човек Нас списание: “Хайди и Том се срещнаха през следващия топ модел на Германия. През шоуто имаше някаква връзка. Той също е немски, така че за Хайди беше забавно и лесно. Том е глътка свеж въздух за нея. Те паднаха в лесен ритъм много бързо.

    13 Когато описва идеалната жена, тя се чувстваше като че говореше за Клъм

    Изглежда, че Хайди отново е казала „auf wiedersehen“ за нейния единствен статус. Двойката е била забелязана заедно в Кабо Сан Лукас, Мексико, на почивка, и те са били отрязани, тъй като са наистина любящи един към друг и се наслаждават на частни вили и шезлонги край морето. Говорете за живота!

    Отначало слуховете предполагаха само, че двамата са висящи, но тогава не им се струваше, че показват някакъв PDA по време на романтична вечеря в Кан в хотел Cap-Eden-Rock в Cap D'Antibes и при бяла светлина!

    Целувката се задържа, така че имаше смисъл, че двамата са повече от „приятели“. Разбира се, слуховете най-накрая бяха потвърдени, когато великолепната двойка накара обществеността си да бъде публична, тъй като Хайди целуна Том на Червения килим в гала-концерта на Canne.

    Но според YourTango, когато беше помолен да опише какво е идеалната му жена, изглеждаше, че Том наистина описва Проект Runway домакин: „Тя трябва да бъде изключително спонтанна и забавна. Трябва да имам вълнуващо време с нея и добре, тя трябва да има хубава екипировка, хубави дрехи. Човек трябва просто да бъде на една и съща дължина на вълната и, разбира се, бих искал външният й вид.

    Той също е цитиран, описвайки вида на жената, която иска да завърши с това: „Ако ме питате какво търся в моето съвършено момиче, трябва да кажа, че е нейните извивки. И, разбира се, тя също трябва да е спонтанна. ”Хм, тогава е време да се откаже от търсенето, Том! Открихте я!

    12 Двете не можеха да помогнат, но показаха PDA, след като станаха публични с тяхната връзка

    Том Каулиц и Хайди Клум не са съвсем тайни за това колко са влюбени. Те са толкова симпатични гълъби и нямат никакви основни проблеми, с които да се справят. Е, с изключение на факта, че Каулиц все още е законно женен (повече за това по-късно!). Освен няколко правни технически неща, тези две са очарователни и съвсем сладки заедно.

    По време на гала вечерята в Кан, Клъм и Каулиц седяха заедно, след като показаха някакъв голям PDA на пословичния червен килим, като се държаха за ръце и се взираха постоянно в очите на всеки друг. Те продължават да показват колко много се обичат, като се целуват, докато се отправят на вечеря. Клъм също беше сниман с обич в скута на Каулиц.

    Имаше и този специален момент, когато двамата прекарваха известно време един с друг, докато бяха на специална дата на супер яхта. Бяха наели лодка, за да могат да имат романтично бягство, и те се възползваха от всяка възможност да докажат на всякакви фотоапарати, че снимат, че наистина са елемент. Каулиц дори целуна Клъм по корема й и също така я съсипа, след като се потопиха в океана и се усмихнаха, когато се целунаха. О, да, тези двама със сигурност са били ухапани от любовната грешка.

    11 Той вярва, че не се сдобивате с един човек в живота

    Прекарваш много от младежите си, опитвайки се да намериш подходящия човек, с който да прекараш остатъка от живота си, но когато ги намериш или мислиш, че имаш, не можеш да помогнеш, но се чудиш дали има някой друг за теб , Според Рандал Мънрое от научната книга, Какво ако?: "Като се има предвид, че имате 500 000 000 потенциални сходни души, ще намерите истинската любов само за един живот от десет хиляди."

    Безопасно е да се каже, че очакването за намиране на съучастник в душата е създало някои на пръв поглед невъзможни цели, които често подвеждат хората да мислят, че има един от многото, който ще ви донесе вечна радост, ако го намерите. Но някои хора вярват, че е възможно да имаме повече от една сродна душа и това е напълно смислено, ако мислите за това.

    В края на краищата, вие често преживявате връзките, които свързват сърцето, ума и душата с другите хора - независимо дали са просто приятели, или пък някой, когото искате да имате по-значима връзка с.

    Така че има голяма вероятност да имате повече от една сродна душа и Том определено ще ви подкрепи. Според IMDb Том е цитиран да казва: "Наистина мисля, че можем да се влюбим няколко пъти в живота си и че за щастие няколко души са направени за нас."

    10 Той чувства, че парите не са всичко в живота

    Повечето родители са склонни да предупреждават децата си, когато чуят, че споменават, че биха искали да станат богати и известни. Според reuters.com, Пол Пиф - асистент по социална психология в Калифорнийския университет, каза: „Колкото повече пари имате, толкова по-фокусирани сте върху себе си и по-малко чувствителни към благосъстоянието на хората около вас“. може да ви корумпира бавно, и скоро да станете прекалено егоцентричен, което мнозина смятат, че не е идеална черта.

    По ирония на съдбата, повечето хора искат да постигнат слава и ще направят каквото е необходимо, за да я получат. Но щом веднъж го направят (ако те осъзнават, че има голяма цена за заплащане, особено поради липсата на поверителност. Изглежда, че не можеш да направиш нищо лошо или ще рискуваш да откриеш таблоидите, а след това те ще изкривят фактите и ще направят така, че да изглеждаш сякаш сам си сложил край на света.

    След това отново, ако имате добра глава на раменете си, да си богат и известен може да има своите предимства. Очевидно би било много по-хладно да бъдем нещастни, докато седиш в лимузината, а не да се чувстваш нещастен, докато работиш с 9 до 5 работни места и получаваш минимална заплата. Що се отнася до това, което парите означават на Том, той го смята: „Хубаво случайно, но не всичко в живота“.!

    9 Той е близнакът на Бил Каулиц (от Токио хотел)

    Бил Каулиц е германският вокалист на групата Tokio Hotel. Той също е дизайнер и модел (което е доста очевидно, искам да кажа… погледнете тези скули!) Бил също така е брат-близнак на главния стил на Хайди, Том Каулиц, който също е в групата..

    Близнаците имат толкова много общи неща, но един от тях включва нещо, което и двамата не имам ... средно име! Изглежда, че родителите им никога не си правят труда да им дадат имена, но определено би било неудобно, ако някой от тях е получил бащино име, а другият не е.

    Излишно е да казвам, че Том и Бил се обожават взаимно, но като повечето братя винаги има място за добър старомоден аргумент..

    Всъщност, тези двама са склонни да го извадят, когато не са съгласни с нещо, особено когато дискусията е свързана с посоката, в която се взима групата и музиката, която ще свирят. Том бе цитиран в IMD, казвайки: "Разбира се, ние понякога се борим! Но нашето приятелство е по-силно от споровете."

    Но мисълта, че някога ще бъдеш отделен от брат си, е немислима, защото има връзка, с която трябва да се съобразява. Той сподели: "Не мога да живея без Бил. Ние правим всичко заедно, казваме си един на друг всичко, ние сме неразделни." Awwww!

    8 Отецът му чувства, че братята са загубили ориентацията си в живота

    Да се ​​каже, че славата е трудна, е подценяване. Има много въпроси, които идват с непрекъснато турне. Има всички тревоги, безсъние, и в повечето случаи, разбито сърце, което е резултат от отношения, които не оцеляват поради факта, че не сте около вашите приятели и семейство. Плюс това, когато са наоколо, те са под милостта на обожаващи фенове, които ги следват навсякъде, където търсят начин да получат автографите си. Всъщност, изследване от Помощ музиканти Великобритания показва, че над 60% от музикантите са развили психологически проблеми, а в 70% от тези случаи турнето е причина.

    Бащата на Том Каулиц, Йорг, не се срамуваше от това как наистина се чувства, особено когато става въпрос за кариерния път, който избраха момчетата му. Той посочи, че славата и богатството са това, което кара клин в семейството. Той смята, че пътят и цялостният начин на живот, които идват с участието в група, също оказват влияние върху тяхното здраве. В крайна сметка, когато трябва да пътувате много, за да се представите в града след град, здравето на един музикант е длъжен да удари няколко неуспехи. Но Йорг веднъж каза: „Те бяха изхвърлени от концерта до концерта, докато не бяха изгорени. Веднъж бях зад кулисите. Нямаше блясък, само две безсилни момчета и няколко студени бургери. . "

    7 Том и брат му искаха да платят на баща си 6 000 евро, за да ги оставят сами

    Том и брат му Бил са имали трудни отношения с биологичния си баща, Йорг. Тъй като момчетата винаги са били толкова заети, единственият път, в който Йорг ги е виждал, е по време на техните концерти, но не му е било позволено да казва на никого, че е техният биологичен баща: “В публиката имаше бившата ми съпруга Симона нейният нов съпруг Гордън като официални родители, трябваше да седя някъде на границата. Тогава си мислех, че няма да се впиша в картината като обикновен шофьор на камион. Днес съм сигурен: не вината на Бил и Том. Мисля, че майка им е зад това. Тя винаги държеше нещата в ръце.

    Тогава таблоидите разбраха, че Том и Бил искат да подкупят баща си с пари, за да може да мълчи кой всъщност е..

    По ирония на съдбата не е имало съобщения, че някога са имали някакви проблеми с техния старец, и въпреки това те са изпратили писмо до него от държавите, в които са му предложили да му платят 6 000 евро. Предполага се също, че той е поискал да се откаже от наследството си, а Йорг може да каже само за писмото: „Те говорят с мен, както при непознат. Наистина не съм спечелил това. кавга понякога.

    6 Той е бил женен преди (към друг модел!)

    Хайди Клум може да е готова да вземе нещата до следващото ниво, но двойката може би трябва да държи конете си малко. Според Връзка, Том Каулиц е женен за Риа Зоммерфелд, бизнесмен. Но не това, което вероятно си мислите. Kaulitz и Sommerfeld са готови. Техният развод е подаден през 2016 г., но разделянето все още не е официално финализирано от съдилищата.

    Но е малко вероятно Соммерфелд да има проблем с бившия си приятел Хайди Клум. Според самия Том той нарича раздялата „взаимно и приятелско, а всички други твърдения лъжливи“. Но някои твърдят, че той обича да се забавлява и че може би е бил с други жени, докато е все още женен.

    Каза един вътрешен човек Връзка: "Измамата също е част от неговия начин на живот, а Риа вече не може да го приеме." Съобщава се, че вътрешният също така е казал, че е обещал на Зоммерфелд, че не е спазил. - Том даде ясно да се разбере, че не иска да дава на Рия съпружеска подкрепа, но обеща да й помогне да завърши образователната си степен в Лос Анджелис. Сега той твърди, че е счупен, но просто не е вярно. И накрая, ако вътрешното лице имаше един съвет, който да даде на Хайди, щеше да е така: "Незрялото на Том. Всичко, за което го е грижа, е да се забавлява, като тийнейджър." Еха! Предполагам, че ще трябва да видим как отношенията между Том и Хайди се развиват!

    Той абсолютно обича себе си и не би променил нищо в тялото си

    Когато постигнете самоприемане, не просто се фокусирате върху това колко сте важни, приемате всичко за вас, както добрите неща, така и недостатъците си. Понякога може да сте упорити, но приемате това, защото ви прави свирепи, силни и неудържими. Може би имате мола на лицето си, но го обичате, защото добавя характер. Когато обичаш себе си, признаваш факта, че си човек и че имаш толкова много слабости, колкото имаш силни страни, но всичко в теб ти прави уникалния човек, какъвто си. Да обичаш себе си е всичко, за да си удобен в собствената си кожа.

    Начинът, по който да стигнете до тази точка, в която приемате самоприемането, е, когато най-накрая престанете да преценявате себе си.

    Сега това не означава, че нещо не е наред с това, че си давате козметично докосване тук и там, ако вие искам да се. В края на краищата, това е вашето тяло и вие можете да го правите с каквото пожелаете. Но някои хора са напълно готини от начина, по който са и предпочитат просто да покажат на света кои са те, без намек за грим или козметични промени. Според IMDb, ако попитате Том, той ще ви каже, че няма да промени нищо в себе си: „Не бих променил нищо в тялото си. Мисля, че всеки човек трябва да бъде такъв, какъвто е и човек не трябва да променя нищо за себе си ”, каза той.

    4 Той е от Германия, но живее в Лос Анджелис

    Том Каулиц е роден на 1 септември 1989 г. в Лайпциг, Германия, а брат му близнак Бил е роден след 10 минути. Оттогава той и брат му успяха да останат близки, независимо дали живеят в Хамбург или дори когато решиха, че е време да се преместят в Лос Анджелис през октомври 2010 г., след като редица инциденти започнаха да тормозят момчетата..

    Сега те живеят в Лос Анджелис и продължават да правят невероятна музика заедно. Ако близнаците изпуснат дома си, всичко, което трябва да направят, е да се отправят към къщата на баба си. Тя знае как да прави торта с ревен, която момчетата абсолютно обичат. Обикновено баба им ще ги пече за тях и ще я сложи във фризера, но винаги се нуждае от малко глави, за да могат момчетата да го подготвят. Веднъж не знаеше, че планират да посетят, а тя не можеше да им пече торта.

    Бабата не е добра само за печене. Тя също е дяволски добър детегледачка. Когато момчетата трябва да пътуват някъде и да не могат да вземат кучетата си с тях, те ще оставят домашните си любимци с любящата си баба. Така че, макар и да са далеч от дома, те все още имат силни връзки със семейството си.

    3 Използвал е Дреди

    Когато погледнете заедно Том и Бил, можете да видите, че Бил е дивото дете с пръстен за нос и от време на време сенки за очи. Дори от руса коса до тъмна коса и обратно. През октомври 2010 г., каза Бил Vogue: "Имаме много различни и добре дефинирани личности и това е ясно и от външния ни вид." Вярно е, че Бил има по-скоро андрогичен поглед към него, който се смесва с малко глем и готик.

    Но те бяха едновременно раздразнителни деца и Том призна, че някога е имал дредове за много добра причина.

    Според IMDb Том е цитиран да казва: „Мислех, че е страхотно. Когато бях по-млад, имах по-къса коса и в някакъв момент ме отегчиха винаги да ги стилизирам. Исках да имам коса с ниска поддръжка, която седи точно, когато се събудя. Тогава пуснах косата си да расте и да я ужасявам.

    Дредовете изискват различен режим на поддръжка от обикновената коса, разбира се. Като начало не е нужно да ги почиствате или подрязвате редовно, но те трябва да се поддържат чисти. Изкривяването на ужас може да бъде досадно, защото косата може да се размотава, преди да има възможност да се заключи, и това звучи като нещо, за което известен музикант няма да има време. За щастие, Том вече не трябва да се тревожи за това.

    2 Той чувства, че е трудно да намериш приятели, които не са с него за сенчести причини

    Срещата с хората е лесно. В момента можете да имате стотици "така наречени приятели" на вашата Facebook страница, но това не означава, че те са вашите истински приятели. Всъщност може да е малко сърцераздирателно за тези от вас, които имат само малък кръг от приятели, но поне знаете, че можете да се доверите на малкото хора, които познавате.

    Според Рене Грациано от Huffington Post, това е, което трябва да направите, когато се опитвате да създадете нови приятели: вървете бавно и стабилно; се опитват да намерят общи неща; не разливайте всичко; определено не давайте обещания, които не можете да запазите; бъдете там за този човек и дайте това, което получавате; винаги оставайте верни на това, което сте; и ако този човек не прави правилното нещо от вас, тогава този човек не ви заслужава като приятел!

    Том определено ще се съгласи с гледната точка на Грациано, тъй като имаше това да каже за приятелството: “Приятелството е хубаво, имате нужда от приятели и е трудно да намерите приятели. Има много фалшиви приятели и те трябва да бъдат надеждни. - На приятелство. ”Безспорно може да се каже, че славата и богатството понякога могат да бъдат неудобство. За щастие, той винаги може да разчита на брат си Бил, а сега и на прекрасната Хайди Клум.

    Той обича да бъде близнак и смята, че брат му е негов съпруг

    Том смята, че брат му Бил е другата му половина и нито една от тях няма да бъде пълна без другата. Но само защото те са близнаци, не означава непременно, че те винаги действат точно така. Според IMDb Том каза: "Ние сме много различни, но си приличаме. Ние не приличаме на близнаци. Но сме приятели на душата. Когато погледна Бил, веднага разбирам какво мисли той. Дори и да не е с мен, не мога да си представя, че някога мога да повярвам на момиче като на Бил.

    Беше цитиран да каже няколко думи за това какво означава за него брат му Бил, и нека ви кажа, сигурно е звучало като музика на ухото на брат му Бил: „Най-добрият подарък за рождения ден, който имах, беше 10 минути след като се родих. . "

    Макар че няма официална информация за това, какво смята братът на Том Бил за Хайди Клум, има слухове, че Том и Бил ще се присъединят към Хайди за текущия сезон на „следващия модел на Германия“.

    Не е разкрито дали участието на Бил ще бъде като гост-съдия или в някакъв друг капацитет. От друга страна, появата на Бил в реалността не би била нещо ново. Всъщност, Бил се появи през 2012 г. като модерен треньор и той е наставник на някои от потенциалните кандидати на Klum за етап на гмуркане. Така че, изглежда, че Хайди винаги е била предназначена да има Каулиц в живота си. Оказа се, че мъжът, с когото ще се срещне, ще бъде брат на Бил, Том.

    Референции: US Weekly, Daily Mail, Stern, Just Jared, IMDB, US Weekly, Vogue, Daily Mail, Jetss, IMDB, The Sun, The Mirror, Elite Daily, Време, IMDB, Ройтерс, Психология днес, IMDB, The Guardian, Бъзнет, ​​В седмицата на допир, Психология днес, днес, по-силно от Лоут, IMDB, Vogue, Кнатти Дред, IMDB, Huffington Post, Стърн, Just Jared, IMDB