Момчетата от групата „Токио Хотел” винаги са имали собствен стил, който не се е влияел от модни тенденции или мнението на стилистите.

"Токио Хотел"

Тяхното пътешествиe в музикалния свят започва през 2005 г., когато се превръщат в идоли на световната рок сцена, а кариерата им продължава и до момента. Макар че те се промениха много, все още имат огромна фен база, която не изневерява на музиката и на стила им.

НАЧАЛОТО

През 2005 г., когато братята Бил и Том Каулиц заедно с Георг Листинг и Густав Шефер издават първия си сингъл „Through the Monsoon“ никой не би предполагал колко популярна ще стане все още неизвестната група „Токио Хотел”.

С това парче момчетата се изстрелват на върха на родните германски чартове.По-късно от първия им албум „Scream“ се продават 1,5 млн. копия в цял свят.

"Токио Хотел"

По време на турнетата си звездите са посрещани винаги многобройна ентусиазирана и фанатизирана публика. А техни плакати има по стените на всички тийнейджърски стаи. От там гледат Бил, Том, Георг и Густав с типичния си стил.

НОВИ ВЪРХОВЕ

След главоломния си успех в Германия, Австрия и Швейцария „Токио Хотел” пускат първия си албум на английски език – „Scream”. Така те преобърнаха музикалния сват в Щатите и силно навлязоха сред феновете там.

"Токио Хотел"

През 2008 г. грабват наградата на MTV за най-добри нови артисти. А през 2011 г. те са първата германска банда, която печели голямата награда на MTV.

"Токио Хотел"

ОБРАТЪТ

Както всички знаем, славата си има и лоша страна. През 2009 г. медии съобщиха, че Том Каулиц се сбил с фен, за да защити майка си. Тогава започнаха големите проблеми на „Токио Хотел”, когато журналисти и фенове се опитваха да разнищят личния им живот.

"Токио Хотел"

Това принуди цялата банда да напусне Германия и да се премести в Лос Анджелис.

Новата свобода променя външния вид на момчетата, но това далеч не означава, че те губят неповторимия си стил.

"Токио Хотел"

След 5-годишна пауза от музиката, те отново се почувстваха вдъхновени и през 2014 г. издадоха албума „Kings of Suburbia”.

Следващият албум на „Токио Хотел” идва през 2017 г. и макар той никога няма да достигне рекордните продажби от зората на кариерата им, числеността на фен базата им никак не е малка. Това си личи от скоростта, с която се продадоха билетите за турнето им „Dream Machine” през лятото на 2017 г.

А тази година за първи път от години Бил Каулиц отново пя на немски.

"Токио Хотел"

Фронтменът на групата – Бил Каулиц се занимава и с изкуство. Преди две години в галерия в Берлин той представи първия си късометражен филм, който е едновременно и видео към песента „Love do not break me“.

"Токио Хотел"

Около брат му Том пък се въртяха слухове за сватба с 45-годишния супермодел Хайди Клум. По време на наградите „Еми” тази година двамата се появиха заедно на червения килим а Клум носеше пръстен с огромен диамант.

"Токио Хотел"

За още интересни новини, интервюта, анализи и коментари харесайте нашата страница ДЕБАТИ във Фейсбук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля въведете коментар!
Моля въведете името си тук